Najava događaja – Poziv za akreditovanjeSvečano otvorenje Upravne zgrade Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini na Kovačima u Sarajevu bit će održano u subotu 28. maja 2022. godine, s početkom u 11.00 sati, uz prisustvo visokih zvanica Islamske zajednice, državnih zvaničnika, te vakifa iz Bosne i Hercegovine i inostranstva.

Media centar Islamske zajednice će medijski pratiti ovaj događaj, te putem Agencije MINA ostalim medijima blagovremeno proslijediti informaciju, fotografije i kompletan video-snimak svečanosti.

Kretanje novinarskih ekipa tokom ovog događaja će biti OGRANIČENO.

Novinarske ekipe koje ipak žele prisustvovati ovom događaju, moraju najkasnije do petka, 27. maja 2022. godine do 11.00 sati poslati zahtjev za akreditovanje na e-mail adresu: press@mediacentar.net.

S obzirom na sigurnosne protokole koji će biti provođeni tokom organizacije ovog događaja, SAMO AKREDITOVANI novinari će moći ući u zgradu.

Akreditacije će biti moguće preuzeti u petak 27. maja od 11.00 do 16.00 sati na adresi Gazi Husrev-begova 56A, Sarajevo, uz najavu na broj mobitela 062 974 413 (Rabija Arifović).

Author

admin